BALLETGIRL RESIDENCE

This home has been transformed inside and out. The new owners are entertainers with young children and wanted the interior to be functional yet elegant; connected to the outdoor spaces and particularly the magnificent view afforded by the location.

The decision was made to raise the ceilings and add floor to ceiling glazing to capture the view. Inside, attention was turned to the important additions which included an open entertainer’s kitchen, a butler’s pantry to die for, a climate controlled cellar, a home gym, a master suite straight from a resort and a home office with a view. Outdoors, a pavilion was added to complete the pool and lawn areas.

The completed project is almost unrecognisable compared to the original. The internal spaces are functional and flexible whilst exuding style and sophistication.

AWARDS
QBDA Regional (South West Region) Awards 2016 – Winner Residential Alteration / Additions Over $600,000 Construction Cost
QBDA Regional (South West Region) Awards 2016 – Winner Residential Interiors