Balletgirl Residence

Our Clients fell in love with the location of this residence. They could see the potential of the site but realised the building would require significant alterations to unlock that potential.

StruXi was given free reign to re-imagine the location and functionality of all the interior and exterior spaces. Overall, our Client wanted the home to reflect the feeling of being at a luxury resort.

The first goal was to provide access to the magnificent valley views and that was achieved through the addition of two pavilions with increased ceiling height and north east facing floor to ceiling glazing. The living areas extended in two directions and the master suite was effectively a new wing to the home.

Enhancements include, a pool, pavilion, cellar, gym, living room, kitchen with a magnificent butler’s pantry and the master suite with an ensuite with a view to die for.

AWARDS
QBDA Regional (South West Region) Awards 2016 – Winner Residential Alteration / Additions Over $600,000 Construction Cost